Varmepumper er stadig den foretrukne varmekilde hos nybyggere 

//Varmepumper er stadig den foretrukne varmekilde hos nybyggere 

Det er blevet populært at installere varmepumper i danske hjem. Faktisk har det været sådan de seneste år. Nu har regeringen vedtaget, at alle oliefyr skal udfases inden 2030, og derfor går varmepumpe en gylden tid i møde. Der findes nemlig masser af fordele ved at installere en varmepumpe, både når det kommer til klimaet, men sandelig også når det vedrører din pengepung.

Varmepumpen er kommet for at blive. Det er nemlig fortsat den varmekilde, som danskerne får installeret flest af i nybyggeri rundt over hele landet. Der er nemlig masser af fordele ved at installere en varmepumpe i sit hjem, for den sparer både CO2 og kroner og ører. Er du nysgerrig på, hvad den kan gøre for dig, kan du finde en Varmepumpe her, som du kan læse meget mere om.

Find din næste varmepumpe

Forskellige hjem kræver også forskellige varmepumper. Nogle vælger at få jordvarme installeret, hvilket er en varmekilde, hvor varmen bliver suget ud af varmen og overført til en vandtank indendørs, der så leder varmen rundt i hjemmet. Så er der en luft-til-vand varmepumpe, der fungerer efter samme princip bortset fra, at den suger energien ud af luften i stedet for jorden.

Sidst men ikke mindst er der en luft-til-luft varmepumpe, der fungerer lidt anderledes end de andre. Det er en smart varmepumpe, fordi den både kan blæse varmt luft ind om vinteren og kold luft ind om sommeren. Derfor er det også en populær løsning for sommerhusejere, der ikke vil gøre sig afhængige udelukkende af brændeovnen.

Da regeringen for nyligt vedtog en lov, der skulle udfase oliefyr inden for de næste ti år, var det med klimaet for øje. Helt så idealistisk behøver du ikke være, hvis du overvejer en varmepumpe, for der er nemlig penge at spare. En varmepumpe kan således spare dig op imod 50% på varmeregningen, og det er stærkt værd at overveje for fremtiden.

Brugerne synes
[Total: 1 Gennemsnit: 4]
By | 2020-11-18T13:27:48+00:00 november 22nd, 2020|Uncategorized|0 Comments

Leave A Comment