Tre tips til at købe hus som førstegangskøber uden at blive ruineret

//Tre tips til at købe hus som førstegangskøber uden at blive ruineret

Boligmarkedets høje huspriser, der rent historisk set aldrig har været højere, bevirker, at især førstegangskøbere kan have svært ved at komme ind på boligmarkedet. Dette skyldes, at denne købermålgruppe ikke har midlerne med fra et hussalg, men står og skal bekoste boligen for første gang, måske endda uden en egentlig opsparing. Hvad gør man så? Giver man bare op og bosætter sig i en lejebolig? Det behøver man nu ikke nødvendigvis at gøre. Vi guider her til, hvordan man ellers kan gribe sagen an og stadig få foden indenfor på det glohede boligmarked.

Køb en helårsgrund

Der findes mange helårsgrunde til salg i hele Danmark. Prisen afhænger meget af, hvor geografisk denne grund befinder sig og der stor forskel på, om den ligger i Nordsjællands Whisky bælte eller i Tønder i Sønderjylland. Her skal man selvfølgelig gøre sig klart, hvor man ønsker at bo og hvor meget man kan give for grunden. En anden faktor for prisen er også grundens størrelse, men som regel kan man få ret mange kvadratmeter med i prisen, hvis man handler lidt udenfor Nordsjællands vidder. Når I så har købt en helårsgrund, som er langt billigere end et huskøb, kan I hyre en professionel murer til at skabe jeres drømmehus. Hvis I er interesserede i mere information om denne løsning, så klik her og se det flotte galleri af tidligere murerarbejder, som Lars Murer har udført.

Køb et håndværkertilbud

En anden løsning på at komme ind på boligmarkedet til “nedsat pris” er at købe et håndværkertilbud. På denne måde får I huset og grunden billigere, fordi der påregnes en del istandsættelse, som I enten selv kan stå for eller hyre en murer til at udføre. Er murværket for eksempel fyldt med huller, fordi det er en gammel gård, kan Lars Murer sørge for at mure det op på ny og skabe et bedre look. Et håndværkertilbud kan også kræve, at man hyrer en professionel VVS´er, der kan stå for at installere og montere nye vandhaner, bruser og vandtilførsel generelt. Har I også noget plads ude foran huset, kan det også være, at I ønsker at få muret en hel ny carport eller et udhus til haven, ja kun fantasien sætter grænser.

Byd på tvangsauktion

En tredje mulighed er at I finder nogle huse til salg på tvangsauktion. Det kan sagtens være, at I kan få købt et langt billigere hus på denne måde, og dernæst få en murer til at reparere det.

By | 2022-05-30T09:11:52+00:00 maj 30th, 2022|Vi anbefaler|0 Comments

Leave A Comment