Sådan indretter du dit bryggers

//Sådan indretter du dit bryggers

Sommetider kan et bryggers godt komme til at blive mere et pulterrum end et egentligt brugsrum. Tingene begynder at hobe sig op, måske fordi man ikke har tænkt over, hvad rummet egentlig skal kunne. Skal det være et opbevaringsrum til overtøj? Skal vaskemaskine og tørretumbler have en plads? Hvad med de installationer, der ofte er samlet derude, skal de være synlige eller må de gerne gemmes væk? Der kan være mange spørgsmål, der melder sig, når man skal til at indrette sin bolig, så man får mest muligt ud af den.

Drømmen

Før du går i gang med at banke gulve op og male lofter, så er det en god idé at søge inspiration for at finde ud af, hvad du godt kan lide, og hvad du gerne vil have. Når det er gjort, samler du alle dine ideer. På den måde kan du få et overblik over om de ting, du drømmer om, også passer sammen. I denne proces skal fantasien have frit løb.

Virkeligheden

Når drømmene er afdækket, kan du gå videre for at se, hvordan de så passer ind i din virkelighed. Lader det sig gøre at få 5 meters superoptimeret opbevaring på den ene væg eller står en håndvask i vejen? Og hvad vil det evt. koste at skulle få fjernet den? I denne proces ser du, hvordan dine drømme vil kunne tilpasses dit udgangspunkt, og du undersøger muligheder og alternativer.

Sæt i gang

Når drøm og virkelighed har fundet en god balance, og du er blevet klar over, hvad du gerne vil have, og hvordan du har tænkt dig at få det, så kan projektet gå gang. Mange af tingene, du har besluttet dig for, vil du sikkert godt selv kunne udføre eller kan du hyre en professionel ind til. Husk dog altid uanset hvad at søge råd og vejledning hos en fagmand, hvis du er i tvivl.

 

Brugerne synes
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
By | 2019-01-14T13:59:13+00:00 januar 13th, 2019|Gør-det-selv|Kommentarer lukket til Sådan indretter du dit bryggers