Nyt køkken – En opgave for både VVS og snedker

//Nyt køkken – En opgave for både VVS og snedker

For mange kan monteringen af køkkenet være en stor mundfuld, og derfor er der nogen, der vælger at lade fagfolk overtage, men hvad er det helt præcis de kan gøre for dig? – Herunder er der en forklaring på, hvordan en snedker hjælper i køkkenet, og hvad det er, en VVS’er laver, når et køkken skal monteres.

Fagfolkenes arbejde

Snedkeren
Det er ikke alle snedkerfirmaer, der inkluderer nedrivning af det gamle køkken, men til gengæld er det dem, der sørger for, at det nye køkken bliver monteret. Dette er et stort og omfattende projekt. Foruden de store overflader, så kan snedkeren også have fokus på de små detaljer, såsom tilpasning af lister og bordplade. Det er snedkeren, der sørger for, at dit nye køkken står klar til brug.

Vvs’eren
Ved valg af køkken kommer der mange spørgsmål frem i lyset, såsom hvordan skal køkkenvasken se ud, og hvilken slags køkkenarmatur bør man vælge, som har de rette funktioner til hverdagen. Mange af disse ting er det som vvs’eren sørger for bliver installeret i dit nye køkken. De sørger for, at håndvasken bliver monteret i bordpladen, og kloakeringen hertil er sat rigtigt sammen. Det samme gælder, hvis du gerne vil have en opvaskemaskine i dit nye køkken, da en vvs’er sørger for tilslutningen af den. I mange nye køkkener vælger man et gaskomfur, og installationen heraf er også vvs’erens område.  

Overvejelse – gør det selv eller kontakt en professionel

Herover er det blevet forklaret, nogle af de ting som en snedker og en vvs’er laver, når et nyt køkken skal monteres, så nu kan du overveje ved dit næste køkkenprojekt, om det er noget, du selv vil kaste dig ud i, eller om det er noget, som du vil overlade til de uddannede fagfolk i nærheden af dig, såsom i Falster og Nykøbing Falster.

 

Brugerne synes
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
By | 2018-12-19T13:09:18+00:00 december 20th, 2018|Viden om|Kommentarer lukket til Nyt køkken – En opgave for både VVS og snedker