Husker du at få rengjort og efterset disse steder i hjemmet?

//Husker du at få rengjort og efterset disse steder i hjemmet?

Behovet for rengøring kan variere meget fra hjem til hjem, og alt efter husholdningen og hjemmets beboere, er det forskelligt, hvor ofte det er nødvendigt at gøre rent. Der er dog nogle steder, som de fleste ofte overser, men som faktisk er ret essentielle at gøre rene – læs mere nedenfor.

 

Emhætten

Når vi laver mad, ryger al damp og stegeos op i emhætten, som netop er beregnet til at suge dette væk. En emhætte skal dog rengøres oftere end man tror, for selvom man ikke kan se det, vil der sætte sig en masse stegefedt og –os i maskinens filter og i luftkanalen, og hvis der sidder for meget, mister emhætten sin sugeevne. Sørg derfor for at gøre emhætten og filtrene rene mindst en gang om måneden, og oftere, hvis du eksempelvis steger meget bacon.

 

Afløb og vandrør

Et af de steder i hjemmet, som vi ofte overser og glemmer, er vandrørene og kloakken, fordi vi ikke kan se dem. De er dog vigtige at tjekke engang imellem, især fordi vandrør ofte har siddet i huset siden det blev bygget – og det kan i visse tilfælde være mange år. Hvis du bor i omegnen af Charlottenlund, Gentofte, København, Lyngby eller Lyngby-Taarbæk og tror, at dine afløb trænger til et eftersyn, kan du bestille professionel hjælp til det – læs mere her.

 

Fjernbetjeninger, håndtag og kontakter

Vi rører ved rigtig mange forskellige overflader og genstande i løbet af dagen, og der vil uden tvivl sætte sig en masse bakterier på vores hænder. Når vi så trykker på fjernbetjeningen, skriver på tastaturet, tager i håndtaget eller trykker på stikkontakten, overføres bakterierne fra vores hænder til disse overflader – derfor er det vigtigt at gøre alle overflader, der tit røres ved, rent ofte.

Brugerne synes
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
By | 2018-10-25T09:59:10+00:00 oktober 19th, 2018|Viden om|0 Comments

Leave A Comment