Guide – det skal du huske til sejlturen

//Guide – det skal du huske til sejlturen

Sommeren er for alvor på vej, og for bådejerne betyder dette sjove og hyggelige sejlture i Danmarks smukke have. Der er flere forskellige ting, du skal huske til sejlturen. Vil du vide mere? Læs med herunder, hvor du får en komplet guide med alt det, du skal huske til sejlturen.

Effektivt køleskab

En god sejltur indeholder ofte lækker og velsmagende mad. Hvis du ønsker at medbringe lækker mad og kolde drikkevare på din sejltur, er det vigtigt, at du investerer i et effektivt køleskab til båden. Et køleskab holder dine mad-og drikkevare kølige og friske hele dagen lang. Ønsker du et smart og effektivt køleskab, der kan gøre din sejltur både sjovere og mere praktisk, kan du blandt andet søge efter 12 volt køleskab til båd eller camping. Der findes et stort udvalg af køleskabe til både og sejlture!

Hvis du ikke selv kan sætte køleskabet til, så kan du få en kvalificeret VVS’er til det.

Ekstra holdbart tøj

Udover at du skal medbringe et effektivt køleskab til at holde dine mad-og drikkevare lækre og friske hele dagen lang, er det desuden vigtigt, at du husker at medbringe ekstra holdbart tøj. Det anbefales, at du på en længere sejltur, medbringer flere forskellige sæt tøj. Mange tror det ikke, men der kan ske forskellige uheld på en sejltur, der kræver friskt og tørt tøj.

Du vil nødigt sidde i drivvådt eller beskidt tøj på en længere sejltur! Udover almindelige trøjer og bukser, kan du desuden medbringe ekstra strømper og solbriller. Det handler om at forberede sig til enhver situation på en hyggelig sejltur.

Solcreme og beskyttelse

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det yderst vigtigt at du medbringer solcreme og andre former for solbeskyttelse – dette gælder også, hvis solen ikke er fremme. Når du er midt ude på åbent hav, er der ikke meget skygge, og du vil derfor hurtigt blive forbrændt, hvis du ikke sørger for at medbringe den rette beskyttelse. Udover almindelig solcreme kan du vælge at medbringe en solhat. Dette beskytter ikke blot din hud mod solskoldning, men beskytter også dine øjne mod solens skarpe stråler.

Nu er du 100 procent klar til at komme på en hyggelig og begivenhedsrig sejltur – held og lykke

Brugerne synes
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
By | 2022-04-08T13:10:51+00:00 april 3rd, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment