Guide: det skal du huske, når du flytter i ny bolig

//Guide: det skal du huske, når du flytter i ny bolig

Det er altid spændende, når man skal flytte i en ny bolig. Dette gælder uanset, om det er første eller tiende gang, man flytter. Der er dog et hav af forskellige ting, man skal huske, når man flytter ind i en ny bolig. Det er blandt andet enormt vigtigt, at man har styr på elektricitet i boligen. Er du, ligesom mange andre, en smule overvældet over flytningen, og er i tvivl om, hvad du egentligt skal huske? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvad du skal huske, når du flytter i ny bolig.

Vælg en el-leverandør

Mange er ikke klar over det, men elektriciteten i boligen er noget af det første, du skal have styr på, når du flytter ind i en ny bolig. Uden elektricitet kan hverdagen ikke fungerer! Noget af det første du skal gøre, når du flytter, er derfor at vælge en el-leverandør.

Du er ikke tvunget til at vælge den samme el-leverandør, som du havde i tidligere bolig. Du kan helt selv vælge, hvilken el-leverandør, du vil bruge til elektricitet og elinstallationer i din bolig! Du kan blandt andet vælge Roskilde Fjordens El.

Overvej dine gør det selv projekter

Som førnævnt er det altid spændende at flytte i ny bolig. Mange ser den nye bolig som en mulighed for et hav af nye gør det selv projekter. Hvis du er en af dem, der ønsker at udføre tusinde nye gør-det-selv projekter i boligen, er det vigtigt, at du gør dig nogle grundige overvejelser.

Du skal især overveje, hvilke projekter, du selv må udføre. Selvom det f.eks. kan virke som en god ide at ordne elektricitet og elinstallationer i boligen, er det som oftest IKKE. Især elektricitet skal du passe på med, da dette kan være farligt, og derfor primært skal udføres af en professionel, der er uddannet til opgaven.

Husk internettet

Ligesom tidligere nævnte elektricitet, er internettet i boligen enormt vigtigt. Du kan garanteret ikke komme udenom, at du har brug for internet i boligen – også selvom du ikke bruger særligt meget tid på hverken computer eller mobil!

Har du teenagebørn i huset, er det især vigtigt, at du husker internettet. Med internet kan du streame film og serier, besvare mails og scrolle igennem Facebook og Instagram uden forstyrrelser. Det et altså vigtigt, at du husker internettet ved en indflytning i ny bolig.

Hav styr på forsikringerne

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det vigtigt, at du har styr på forsikringerne, når du flytter ind i en ny bolig. Selvom du måske ikke selv lægger mærke til det, ændrer dine forsikringsbehov sig garanteret, når du flytter ind i en ny bolig. Du har f.eks. garanteret nye møbler og inventar, du gerne vil have forsikret. Så snart du flytter ind i din nye bolig, er det altså vigtigt, at du får styr på forsikringerne. Vælg lige netop det forsikringsselskab, du er gladest for.

By | 2022-08-09T09:35:07+00:00 august 9th, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment