Går du også med et gør-det-selv projekt i tankerne?

//Går du også med et gør-det-selv projekt i tankerne?

Coronafrygten er efterhånden ved at være stilnet over landet. Butikkerne er åbnet op igen, de fleste er vendt tilbage på arbejde, og man skal ikke længere føle sig som en fange i ens eget hjem. Hverdagen før corona er lige så stille begyndt at komme igen, og der er igen struktur.

Tiden og pengene fløj afsted

Dog betyder det ikke, at man ikke allerede kan savne at have lidt mere tid på hænderne. Der var lidt for mange projekter, man mente, man kunne nå, da man var hjemsendt fra arbejde af. Hvor blev tiden dog af?
Både køkkenet og badeværelset skulle have været renoveret. Man fik set alle videoerne, men kom aldrig i gang. Pengene, der var blevet lagt til side, blev brugt på hjemmelevering af take-away eller online shopping. Projektet er der stadig og venter, men remedierne er der ikke mere. Dog vil man stadig gerne gå i gang, imens alt viden om det stadig er lidt frisk i hukommelsen.
Heldigvis er der en lettere løsning. Projektet kan stadig gå i gang, og hvis man mangler penge, så kan man trykke klik her for hjælp. Så er der ingen undskyldninger tilbage, og hvis man gør det selv, så er der nok stadig også penge tilbage til en god flaske vin, når man stolt viser sit færdige projekt frem til venner og bekendte.

Ikke flere undskyldninger

Med alt den ekstra energi man kunne gå og lagre på, imens man gik hjemme, så kan man endelig få lov til at slippe det fri. Hele konens Pinterest board kan omsider komme i spil. Det er også en perfekt mulighed for at imponere vennerne med noget stort, som man selv har lavet. Der er i hvert fald ikke flere undskyldninger til at holde en tilbage.

By | 2022-03-02T10:31:20+00:00 marts 2nd, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment