Få den rette rådgivning om byggeprojekter

//Få den rette rådgivning om byggeprojekter

Den rette rådgivning omkring dit byggeprojekt kan være guld værd. Ellers det kan blive rigtigt dyrt for dig eller for jer, hvis I ikke får den. Den rådgivning kan du få hos det rådgivende ingeniørfirma ART-TEK. Og det er rådgivning om alt lige fra planlægningen til selve udførelsen du kan få hos ingeniørfirmaet.

Forskellige ydelser af rådgivning

Rådgivning omkring byggeri kan omfatte rigtig mange forskellige ting. Du kan nemlig få brug for rådgivning til alle faser i forskelige slags byggerier. Det gælder både for private, for erhverv, for offentlige institutioner og boligforeninger. Det gælder både for renovering af eksistrende ejendomme, for ombygning samt for nybyggeri. Og du kan få rådgivning til stort set alt i alle byggeriets faser. Et oplagt mulighed.

Du får kvalitetsrådgivning Hos ART-TEK Ingeniør Rådgivning ApS, som du kan læse mere om på https://art-tek.dk/ arbejder de med en mission altid at have høj kvalitet i deres rådgivning. De sørger altid for at få foretaget en forventningsafstemning. De arbejder meget målrettet på at udføre opgaven til den aftalte pris og tid. Det er hos ART-TEK muligt at skabe unikke løsninger, og de udfordrer sig selv fagligt hele tiden. Det er en virksomhed præget af nytænkning og ideudvikling samt faglig udvikling. Og desuden bliver alt i projektet kvalitetssikret.

Energioptimering

Det er oppe i tiden at få optimeret energiforbruget i forbindelse med et byggeri. Hos ART-TEK tilbyder de rådgivning til energioptimering hos blandt andet boligforeninger. Der bliver udarbejdet en rapport med energioptimering som tema. Via denne kan I opnå store besparelser og dermed også forbedre jeres energiaftryk.

Også rådgivning om opsætning af altaner

I de store byer i Danmark er det meget populært og udbredt at få opsat altaner. Det kan de også rådgive om hos ART-TEK. Har jeres boligforening planer om at ny opsat altaner og dermed kunne nyde frisk luft i jeres lejligheder. Så kan I få rådgivning om dette hos ART-TEK, så I er sikre på at jeres projekt bliver sat rigtig på skinner.

Uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte ART-TEK for at få et uforpligtende tilbud. Tilbuddet er gratis, men vil også danne grundlag for forventningsafstemning omkring projektet, og dermed som en kvalitetssikring.

Høj kundetilfredshed

Kundetilfredsheden er høj blandt kunderne hos ART-TEK. Der udføres løbende kundetilfredshedsundersøgelser, der benyttes til at gøre produktet bedre. En ny undersøgelse viser af 89 % af kunderne vil komme tilbage og vil anbefale ART-TEK til andre.

By | 2022-06-16T18:45:58+00:00 juni 16th, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment