Spar op til 2.000 kr. – Sådan får du billigst et nyt toilet!

///Spar op til 2.000 kr. – Sådan får du billigst et nyt toilet!

Læs denne guide, og spar op til 2.000 kr. på dit nye toilet!

Det behøver ikke være dyrt, at anskaffe sig et nyt toilet. Du kan både spare penge på materialer, og eventuel timeløn, hvis du sætter dig lidt ind i de fornødne materialer og opgavens omfang. Og det er uanset, om du vil lade en VVS’er montere dit nye toilet, eller om du vil gøre det selv.

Jeg er VVS’er, og monterer til hverdag mange toiletter. Jeg kender til de forskellige materialer, samt arbejdsprocessen fra start til slut. Jeg har ud fra min egen erfaring udarbejdet tre gode løsninger til dig, som vil spare penge på et nyt toilet, eller bare gerne finde det billigste toilet tilbud.

Alle eksempler og estimerede priser i denne artikel er beregnet og sammenlignet ud fra en standard udskiftning, som inkluderer:

 • Levering og montering af nyt gulvstående toilet med skjult S-lås
 • Almindeligt originalt toiletsæde
 • Understøbning med lyncement eller silikonefuge
Nyt toilet

De 3 gode måder at spare penge på et nyt toilet

Der er grundlæggende 3 rigtig gode måder at spare penge på, når du skal have et nyt toilet! Uanset om du vil have en håndværker til at klare det hele, lade håndværkeren klare halvdelen, eller stå for det hele selv, er der penge at spare! Under hvert løsningsforslag har jeg beskrevet nogle ekstra forslag til, hvordan du kan gøre dit nye toilet endnu billigere.

Klik på den løsning, som passer til dig, eller læs videre nedenfor, og lær mere om, hvorfor de forskellige løsninger kan være gode til dig.

Indhent 3 toilet tilbud inkl. levering og montering

En VVS’er leverer og monterer dit nye toilet – Du indhenter 3 toilet tilbud og vælger det billigste!

Nyt toilet spar op til 1.270 kr.
Læs mere

Køb selv, og lad VVS’eren montere

Du køber selv alle materialer, og kontakter derefter din lokale VVS-installatør for montering af dit nye toilet.

Nyt toilet spar op til 1.270 kr.
Læs mere

Gør-det-selv

Du køber og monterer selv dit nye toilet – Ingen udgifter til håndværkere! Se monteringsvejledninger på siden her!

Nyt toilet spar op til 1.270 kr.
Læs mere

Hvad koster et nyt toilet inklusiv montering af en professionel?

Den typiske pris for levering og montering af et nyt gulvstående toilet samt toiletsæde, ligger mellem 3.700 5.000 kr. inkl. moms.

Jeg har kigget på mange VVS-virksomheders prislister, og har beregnet gennemsnitsprisen til at være omkring 4.060 kr. inkl. moms.

Jeg har også kigget på VVS-virksomhedernes prislister, og beregnet gennemsnitsprisen for en svendetime til at være omkring 586 kr. inkl. moms.

Denne pris gælder hos alle firmaerne for en såkaldt “standardinstallation”, hvilket betyder, at det monterede toilet er et gulvstående toilet med skjult S-lås, almindeligt sæde, og underfugning med lyncement eller silikonefuge.

Prisen kan variere alt efter, hvor i landet du bor og arbejdet tager typisk et sted mellem 1½-2 timer, men kan variere alt efter, hvordan din eksisterende toilet-installation er udfærdiget.

Når jeg i denne artikel estimerer en besparelse, er den beregnet ud fra en fast gennemsnitspris på 4.060 kr. inkl. moms og en gennemsnitlig timepris på 586 kr. inkl. moms. Derfor kan din samlede besparelse sagtens være højere, men også lavere, end den estimerede.

Eksempel på pris ved levering og montering af toilet + sæde hos en VVS’er

Priserne her er et eksempel på, hvordan en standardpris hos et VVS-firma kan se ud. Denne pris er et gennemsnit genereret ud fra forskellige VVS-virksomheders faste priser, og inkluderer levering og montering af et toilet med skjult S-lås, almindeligt toiletsæde, samt underfugning med lyncement eller silikone.

 • Gennemsnitspris for toilet med skjult S-lås: 2.150,00 kr.
 • Gennemsnitspris for almindeligt originalt sæde: 460,00 kr.
 • Gennemsnitspris for 1/2”-3/8” 300mm Tilslutningsslange: 40 kr.
 • Gennemsnitspris for 2x svendetimer á 586kr.: 1.172 kr.
 • Montage (evt. plugs / skruer): 40 kr.
 • Stabilisering m. glasklodser: 20 kr.
 • Afslutning (Silikone eller lyncement): 50 kr.
 • Kørsel: 28 kr.
 • Miljøtillæg: 100 kr.

 

Gennemsnitspris på levering og montering af et nyt toilet: 4.060 kr. inkl. moms.

Proffesionel montering af toilet

Hvorfor bør jeg betale for både levering og montering hos en fagmand?

Fagmanden er professionel. Han er erfaren, og har prøvet det mange gange. Det betyder, at det færdige resultat som regel altid er godt og flot, og er du ikke tilfreds, har du mulighed for at klage.

Kvalitet og ekspertise

Den professionelle VVS’er har den fornødne viden og ekspertise til at kunne løse enhver udfordring, som kan opstå ved udskiftning af et toilet.

Hvis afløbet f.eks. pludselig er af en anden dimension end standard, eller en eksisterende komponent i installationen er i så ringe stand, at det vil være direkte uforsvarligt ikke at skifte den.

Reklamation uden merpris

De fleste VVS-installatører har desuden gode og fordelagtige forhold til deres grossister og til producenterne. Det betyder, at de let kan reklamere over fejl på produkter, og få fejlen udbedret uden merpris for dig som kunde.

Desuden er proceduren med reklamationer lettere hos VVS’eren, da han/hun har indblik i opgaven, det monterede produkt, samt faglig hånværksmæssig viden. Desuden kan VVS’eren besøge dig indenfor en overskuelig fremtid, om nødvendigt.

Den vigtigste faktor er dog, at udgiften til en eventuel afmontering af det defekte produkt, samt montering af et nyt, afholdes af VVS’eren eller producenten, hvis der er tale om en reklamation eller garanti.

Har du købt dine varer på en webshop, skal du sandsynligvis selv dække en eventuel udgift til en VVS’er i forbindelse med reklamationen.

Toilet tilbud - Lad fagmanden klare det!
Nyt toilet Professionelt monteret Gustavsberg Nautic 5500L

Hvordan er arbejdsprocessen ved udskiftning af et toilet af en professionel?

Hvad gør VVS’eren egentlig, når han kommer for at montere dit nye toilet? Jeg har lavet en beskrivelse af forløbet, som du kan se, vad at klikke på + knappen.

Sådan gør VVS’eren, når han kommer og skifter dit toilet

En VVS’er kommer ud til din adresse, og hvis han har fået alle de vigtigste oplysninger forinden hans ankomst, har han sandsynligvis alle de nødvendige komponenter med, til montering af et nyt toilet.

VVS’eren lukker for vandet til dit toilet og afmonterer tilslutningsslangen. Så tømmer han cisternen for vand og løsner skruerne. Herefter vil han forsøge at tømme vandlåsen for vand, så ikke det drypper på gulvet, når han bærer toilettet ud.

Når toilettet er afmonteret, vil han afrense gulvet under toilettet og evt. afrense gammel silikone eller lyncement. Når dette er gjort, vurderer VVS’eren, hvorvidt den eksisterende klosettilslutning på afløbet kan genanvendes.

Hvis den eksisterende klosettilslutning er i ringe stand, vil han udskifte den. Når klosettilslutningen er monteret, bliver det nye toilet sat løst på.

Hvis de eksisterende huller passer, skrues toilettet fast direkte i de gamle huller. Hvis hullerne ikke passer, markerer VVS’eren, hvor hullerne skal bores, og herefter tager han toilettet af igen og borer hullerne.

Når toilettet er sat fast, stabiliseres det med små klodser eller skiver, så det står lige og ikke vipper.

Så monterer han tilslutningsslangen og åbner for vandet, for at fylde vand i toilettets vandlås. Derefter tester han, om toilettet skyller som det skal, om klosettilslutningen lukker tæt, og om toilettet tager vand ind igen efter skyllet.

Herefter skrues toilettet fast og afslutningen ved gulvet kan laves. Enten laves der en understøbning med lyncement eller en almindelig fuge med silikone. Når afslutningen er lavet, monteres et eventuelt toiletsæde, og monteringen er færdig.

Til slut giver VVS’eren et kort resume over det arbejde han har lavet, samt udleverer eventuelle drift og vedligeholdelsesvejledninger, samt besvarer eventuelle spørgsmål til produktet.

Almindeligvis bortskaffer VVS’eren det gamle toilet samt emballage.

Hvorfor skal du selv montere dit nye toilet?

Hvis du kan lide at gøre det selv, er der mange penge at spare ved at købe og montere dit nye toilet selv. Det kræver ikke den store håndværksmæssige kunnen at skifte toilettet, og det er forholdsvis simpelt at lave en pæn afslutning med en silikonefuge. Hvis du har mod på det, kan du også prøve dig med lyncement. Det kræver dog lidt mere “nusseri” at få pænt, men er bestemt umagen værd!

Når du selv monterer dit nye toilet, bestemmer du selv tempoet, og du er selv herre over det færdige resultat.

Indhent 3 toilet tilbud inkl. levering og montering

Med denne løsning, indhenter du 3 toilet tilbud. Tilbuddet inkluderer levering og montering af toilet, og du behøver kun at gøre meget lidt selv.

Sammenlign de 3 toilet tilbud, og vælg det billigste.

Gennemsnitspris for levering og montering af toilet + sæde: 4.060 kr.
Billigste pris for levering og montering af toilet + sæde: 3.495 kr.

Estimeret besparelse alene ved indhentning og sammenligning af 3 toilet tilbud: Op til 565 kr.

Prisen forudsætter som oftest, at der er tale om en såkaldt standardinstallation, hvilket betyder, at det leverede toilet er et gulvstående toilet med skjult S-lås, almindeligt sæde, og underfugning med lyncement eller silikone.

Du kan selvfølgelig bare indhente 3 tilbud med det samme, men du kan også læse videre og få nogle gode tips til, hvordan du kan gøre det muligt for håndværkerne at give dig et endnu billigere toilet tilbud!

Nyt toilet lad fagmanden klare det og spar besværet!

1. Billigere toilet tilbud – Store fordele ved valg af toilet magen til dit eksisterende!

Hvis dit nye toilet er af samme model som dit eksisterende, kan du spare penge på både materialer og montering!

Det skyldes blandt andet, at VVS’eren ikke behøver at bruge tid på at måle op og bore nye huller til det nye toilet. Da dit nye toilet passer i de eksisterende huller, behøver han heller ikke at bruge nye rawplugs, da der allerede sidder rawplugs i de eksisterende huller.

Ved at vælge et toilet magen til dit eksisterende, kan du spare en smugle på materialer, men der er en stor sandsynlighed for, at monteringen nu kan gøres på 1 time i stedet for 1½.

Ydermere kan der være en ekstra besparelse at hente, fordi dit nuværende toiletsæde også passer på det nye toilet. (Læs mere længere nede)

Hvis ikke du kender modellen på dit nuværende toilet, kan VVS’eren sandsynligvis se det ved hjælp af nogle gode billeder.

Ellers kan du se guiden her. (Hvilket toilet har jeg? – Kommer snart)

Det skal nævnes, at IFØ Cera og IFØ Sign almindeligvis passer i de samme skruehuller.

Det skal også nævnes, at Gustavsberg Nordic og Gustavsberg Nautic IKKE passer i samme huller, da Nautic monteres på et beslag, modsat Nordic, som monteres med skruer på den traditionelle måde.

Estimeret besparelse: 150-300 kr.

2. Billigere toilet tilbud – Genbrug sædet og spar en god portion penge!

Hvis dit nuværende toiletsæde passer på dit nye toilet, kan du spare en del penge på toiletsædet alene.

Det er ikke alle toiletsæder, som passer på alle toiletter. Hvis det toiletsæde du har nu passer til dit eksisterende toilet, og du vælger et nyt toilet magen til dit nuværende, passer dit sæde også til det nye toilet.

Estimeret besparelse: 460 kr.

Toilet tilbud genbrug toiletsæde

3. Billigere toilet tilbud – Genbrug tilslutningsslangen

En tilslutningsslange kan med fordel genbruges, hvis den ikke er beskadiget eller utæt.

Estimeret besparelse: 40 kr.

Toilet tilbud genbrug tilslutningsslangen

4. Billigere toilet tilbud – Genbrug multikvik (kloset tilslutning)

Til de fleste nye toiletter er inkluderet en ny lige multikvik (kloset tilslutning), hvorfor det vil være ganske almindeligt at skifte denne.

Hvis dit toilet er monteret med en excentrisk multikvik, kan det være fordi afstanden mellem afløbsrør og væg er meget lille. Det kan derfor være nødvendigt også at bruge en excentrisk multikvik ved montering af dit nye toilet.

Hvis den eksisterende excentriske multikvik er i god stand, kan den med fordel genanvendes.

Estimeret besparelse: 100-120 kr.

Nyt toilet Genbrug multikvik

5. Billigere toilet tilbud – Afslutningen mod gulvet er væsentlig

Afslutningen mod gulvet laves typisk med lyncement på flise- og klinkegulve, eller silikone mod træ- og laminat gulve. Afslutningen hindrer, at eventuelt vand på gulvet ikke siver ind under toilettet, men er ikke et krav, hvorfor der kan være penge at spare her.

Afslutning med lyncement
Lyncement er den traditionelle og professionelle metode, men tager lidt længere tid. Det gør det fordi lyncement skal røres op med vand, smøres på, tørre og rettes af. Lyncement giver støtte, og hærder hurtigt, så toilettet kan bruges umiddelbart efter montering.

Det tager ca. 10-15 minutter at lave en flot afslutning med lyncement. Regner man det om, med en timepris på 586 kr. inkl. moms, samt materialer, svarer det til ca. 150-200 kr.

Afslutning med silikone
Silikone er meget brugt i nyere tid, da det er hurtigt og nemt at arbejde med. Det kræver ikke opblanding, og VVS’eren har ingen ventetid før det kan rettes af til en pæn afslutning. Silikonen giver ingen støtte, men limer toilettet fast til gulvet. Silikonen hærder langsomt, og toilettet bør ikke anvendes i op til 24 timer efter montering.

Det tager ca. 5 minutter at lave en flot afslutning med silikone. Regner man det om, med en timepris på 586 kr. inkl. moms, samt materialer, svarer det til ca. 60-75 kr.

Ingen afslutning sparer tid og penge
Du kan sagtens vælge ikke at få lavet en afslutning mellem toilet og gulv. Det er ikke et krav, og er udelukkende til, for syns skyld, samt at sikre, at vand på gulvet ikke kan løbe ind under toilettet.

Hvis du undlader at få lavet en afslutning, kan du altså sende VVS’eren hurtigere ud af døren og spare penge.

Estimeret besparelse: 60-200 kr.

6. Billigere toilet tilbud – Klar selv oprydningen

De fleste håndværkere tilskriver et miljøtillæg på fakturaen. Dette dækker typisk bortskaffelse af affald.

Hvis du selv bortskaffer dit gamle toilet, og eventuelt også emballagen fra det nye toilet, samt selv fejer og rydder op efter håndværkeren, kan du sandsynligvis spare en lille smugle.

Miljøtillægget varierer fra virksomhed til virksomhed, men ligger typisk på et sted mellem 50-150 kr. eller 2-5% af materialeprisen.

Estimeret besparelse: 50-150 kr.

Billigere toilet tilbud – Billeder er en STOR hjælp

Når VVS’eren skal udarbejde et billigt toilet tilbud til dig, er det en stor hjælp, hvis du har sendt 3-4 gode billeder af dit toilet, samt tilslutning til afløb til ham. Ud fra billederne, kan han blandt andet se, hvilken nuværende model du har, og hvilket afløb, og dermed toilet model, som kan passe. Desuden kan han se, om der ser ud til at være nogle særlige omstændigheder ved din opgave.

 • Et billede af toilettet
 • Et billede af trykknappen på toilettet
 • Et billede af afløbstilslutningen
 • Et billede af afslutningen mod gulvet

Lav en god fyldestgørende beskrivelse og få det billigste toilet tilbud

I opgavebeskrivelsen, bør du nævne alle relevante oplysninger og ønsker omkring dit nye toilet. Når VVS’eren har alle de nødvendige oplysninger fra start, kan han hurtigere og lettere udarbejde et godt tilbud til dig.

Her er et eksempel på en formulering, med så megen relevant info som muligt:

”Jeg ønsker at få monteret et nyt toilet. Det gamle toilet er et Ifö Cera med P-lås. Afløbet kommer ud af væggen. (Se billeder)
Jeg ønsker, at mit nye toilet skal være et Ifö Sign. Jeg genbruger det eksisterende toiletsæde og ønsker at genbruge tilslutningsslangen. Der kan lukkes for vandet på hanen ved toilettet. Mit eksisterende toilet er afsluttet med lyncement, og hvis muligt, ønsker jeg også dette for mit nye toilet.”

Her er et eksempel på en anden formulering, med så megen relevant info som muligt:

”Jeg ønsker at få monteret et nyt toilet. Det gamle toilet er et Gustavsberg, jeg kender dog ikke modellen. Jeg ønsker, at mit nye toilet skal være et Gustavsberg Nautic 5500L, og jeg vil gerne bede om et toiletsæde med SoftClose. Desuden er tilslutningsslangen utæt, så den skal nok skiftes. (Se billeder) Jeg kan ikke lukke for vandet ved toilettet, da hanen er gået i stykker. Jeg ønsker ikke at få skiftet hanen, så når I kommer, lukker i bare på hovedhanen. Toilettet er afsluttet med silikone, men da jeg har flisegulv, vil jeg gerne have det nye toilet afsluttet med lyncement.”

Professionelt monteret Gustavsberg Nautic
Indhent 3 tilbud på nyt toilet

Køb selv, og lad VVS’eren montere

Denne løsning er ideel til dig, som godt kan lide at finde de gode tilbud selv, men som gerne vil overlade monteringen til de professionelle. Med denne løsning indkøber du selv alle materialer, og kontakter derefter din lokale VVS-installatør for montering af dit nye toilet.

Da håndværkere oftere og oftere møder opgaver af denne type, er det ikke unormalt, at du skal betale en forhøjet timeløn eller et tillæg, ved levering af egne produkter. Det betyder, at selvom du kan spare en lille smugle på at købe produkterne selv, går noget af besparelsen måske tabt på grund af den forhøjede timepris ved monteringen.

Denne løsning er altså bedst til dig, som er en rigtig tilbudsjæger! Jo billigere du kan købe produkterne, som skal monteres, jo mere kan du spare!

Spar op til 500 kr. eller mere på materialerne alene eller op til 1.320 kr. på at følge disse ekstra tips.

Nyt toilet lad fagmanden klare det og spar besværet!

1. Køb selv, VVS’er montere – Store fordele ved valg af toilet magen til dit eksisterende!

Hvis dit nye toilet er af samme model som dit eksisterende, kan du spare penge på både materialer og montering!

Det skyldes blandt andet, at VVS’eren ikke behøver at bruge tid på at måle op og bore nye huller til det nye toilet. Da dit nye toilet passer i de eksisterende huller, behøver han heller ikke at bruge nye rawplugs, da der allerede sidder rawplugs i de eksisterende huller.

Ved at vælge et toilet magen til dit eksisterende, kan du spare en smugle på materialer, men der er en stor sandsynlighed for, at monteringen nu kan gøres på 1 time i stedet for 1½.

Ydermere kan der være en ekstra besparelse at hente, fordi dit nuværende toiletsæde også passer på det nye toilet. (Læs mere længere nede)

Hvis ikke du kender modellen på dit nuværende toilet, kan VVS’eren sandsynligvis se det ved hjælp af nogle gode billeder.

Ellers kan du se guiden her. (Hvilket toilet har jeg? – Kommer snart)

Det skal nævnes, at IFØ Cera og IFØ Sign almindeligvis passer i de samme skruehuller.

Det skal også nævnes, at Gustavsberg Nordic og Gustavsberg Nautic IKKE passer i samme huller, da Nautic monteres på et beslag, modsat Nordic, som monteres med skruer på den traditionelle måde.

Estimeret besparelse: 250-350 kr.

2. Køb selv, VVS’er montere – Genbrug sædet og spar en god portion penge!

Hvis dit nuværende toiletsæde passer på dit nye toilet, kan du spare en del penge på toiletsædet alene.

Det er ikke alle toiletsæder, som passer på alle toiletter. Hvis det toiletsæde du har nu passer til dit eksisterende toilet, og du vælger et nyt toilet magen til dit nuværende, passer dit sæde også til det nye toilet.

Estimeret besparelse: 460 kr.

Toilet tilbud genbrug toiletsæde

3. Køb selv, VVS’er montere – Genbrug tilslutningsslangen

En tilslutningsslange kan med fordel genbruges, hvis den ikke er beskadiget eller utæt.

Estimeret besparelse: 40 kr.

Toilet tilbud genbrug tilslutningsslangen

4. Køb selv, VVS’er montere – Genbrug multikvik (kloset tilslutning)

Til de fleste nye toiletter er inkluderet en ny lige multikvik (kloset tilslutning), hvorfor det vil være ganske almindeligt at skifte denne.

Hvis dit toilet er monteret med en excentrisk multikvik, kan det være fordi afstanden mellem afløbsrør og væg er meget lille. Det kan derfor være nødvendigt også at bruge en excentrisk multikvik ved montering af dit nye toilet.

Hvis den eksisterende excentriske multikvik er i god stand, kan den med fordel genanvendes.

Estimeret besparelse: 100-120 kr.

Nyt toilet Genbrug multikvik

5. Køb selv, VVS’er montere – Afslutningen mod gulvet er væsentlig

Afslutningen mod gulvet laves typisk med lyncement på flise- og klinkegulve, eller silikone mod træ- og laminat gulve. Afslutningen hindrer, at eventuelt vand på gulvet ikke siver ind under toilettet, men er ikke et krav, hvorfor der kan være penge at spare her.

Afslutning med lyncement
Lyncement er den traditionelle og professionelle metode, men tager lidt længere tid. Det gør det fordi lyncement skal røres op med vand, smøres på, tørre og rettes af. Lyncement giver støtte, og hærder hurtigt, så toilettet kan bruges umiddelbart efter montering.

Det tager ca. 10-15 minutter at lave en flot afslutning med lyncement. Regner man det om, med en timepris på 586 kr. inkl. moms, samt materialer, svarer det til ca. 150-200 kr.

Afslutning med silikone
Silikone er meget brugt i nyere tid, da det er hurtigt og nemt at arbejde med. Det kræver ikke opblanding, og VVS’eren har ingen ventetid før det kan rettes af til en pæn afslutning. Silikonen giver ingen støtte, men limer toilettet fast til gulvet. Silikonen hærder langsomt, og toilettet bør ikke anvendes i op til 24 timer efter montering.

Det tager ca. 5 minutter at lave en flot afslutning med silikone. Regner man det om, med en timepris på 586 kr. inkl. moms, samt materialer, svarer det til ca. 60-75 kr.

Ingen afslutning sparer tid og penge
Du kan sagtens vælge ikke at få lavet en afslutning mellem toilet og gulv. Det er ikke et krav, og er udelukkende til, for syns skyld, samt at sikre, at vand på gulvet ikke kan løbe ind under toilettet.

Hvis du undlader at få lavet en afslutning, kan du altså sende VVS’eren hurtigere ud af døren og spare penge.

Estimeret besparelse: 60-200 kr.

6. Billigere toilet tilbud – Klar selv oprydningen

De fleste håndværkere tilskriver et miljøtillæg på fakturaen. Dette dækker typisk bortskaffelse af affald.

Hvis du selv bortskaffer dit gamle toilet, og eventuelt også emballagen fra det nye toilet, samt selv fejer og rydder op efter håndværkeren, kan du sandsynligvis spare en lille smugle.

Miljøtillægget varierer fra virksomhed til virksomhed, men ligger typisk på et sted mellem 50-150 kr. eller 2-5% af materialeprisen.

Estimeret besparelse: 50-150 kr.

7. Køb selv, VVS’er montere – Afmontér selv dit eksisterende toilet

Du kan med fordel selv afmontere dit eksisterende toilet og eventuelt afrense gulvet for silikone eller lyncement rester. Det kan spare tid, og hvis du kan få den samlede håndværkertid ned på ½-1 time, er det en del penge at spare!

Se her, hvordan du afmonterer et toilet (kommer snart)

8. Køb selv, VVS’er montere – Monter selv toiletsædet

Montér selv toiletsædet, og spar yderligere penge på timeprisen! Jo flere ting du klarer selv, jo mindre tid skal VVS’eren bruge, og dets billigere tilbud kan du få på montering af toilet.

Se her, hvordan du monterer et toiletsæde (Kommer snart)

Er du i tvivl om, hvilke materialer du skal købe til dit nye toilet?

Jeg har lavet en samlet guide til dig, så du kan se, hvilke materialer du skal købe ind, før du kontakter VVS’eren om montering af dit nye toilet.

Komplet guide til indkøb af toilet
By | 2018-04-22T20:41:16+00:00 april 22nd, 2018|Vand|0 Comments

Leave A Comment