Brug NCS farver til dit næste maleprojekt

//Brug NCS farver til dit næste maleprojekt

Hvis du vælger NCS farver til dit næste maleprojekt, vælger du maling og farver, med rigtig mange fordele. Dels er det et meget omfattende system, dels er det et meget anvendeligt system. Der findes utroligt mange flotte farver, find alle ncs-farver her og få god inspiration til dit næste maler projekt.

NCS farver – den korte forklaring

NCS betyder det naturlige farvesystem. NCS tager altså udgangspunkt i de farver, som findes naturligt. NCS operere med seks grundfarver. Sort og hvid er med i systemet som farver, selv om de jo strengt taget ikke er farver. Men, for at kunne angive alle toner mellem sort og hvid, er sort og hvid, nødt til at være del af grundfarverne. Rød, blå, grøn og gul, er de fire andre grundfarver. Andre systemer opererer kun med de tre ægte grundfarver, som ikke inkludere gul. Gul er medtaget i NCS, af samme årsag som sort og hvid. Mange toner, ville ikke kunne lade sig gøre, uden gul som grundfarve.

Hver eneste farve har en kode

Alle farver, eller rettere, alle toner af hver farve, har sin egen kode. Koden er en kæmpe fordel. Det er næsten umuligt at genskabe en farve, så den bliver helt nøjagtig. En kode indeholder alle informationer om hver enkelt farve, så den kan genskabes helt nøjagtigt.

Kommer du i den uheldige situation at du har købt for lidt maling, og lige mangler en halv væg, så er koden din redning. Med koden i hånden kan du nemt bestille en lille ekstra portion, af nøjagtig den farve du bruger i forvejen.

Skal du, senere hen, male om igen og vil du gerne beholde farven, er det samme princip. Med koden kan du få nøjagtigt den farve du har brug for.

NCS er et af verdens førende farvesystemer

Køber du NCS farver køber du farver som indgår i et stort og verdensomspændende system. Du vil altid kunne få nøjagtigt den farve du har brug for, netop fordi systemet er et af de allerstørste i hele verden.

Vælger du selv at blande din farve, eller vælger du en farve fra et mindre system, har du ikke samme mulighed, for at kunne ramme den nøjagtige farve igen, som du har med NCS systemet. NCS farve system giver dig alle tænkelige farver og kombinationer af farver. Desuden får du hver eneste farve i alle de toner du kan forestille dig.

Brugerne synes
[Total: 1 Gennemsnit: 3]
By | 2022-07-29T14:15:43+00:00 juli 29th, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment