FM Mattsson 9000E II til badeværelset

///FM Mattsson 9000E II til badeværelset
  • FMM 9000E II Blandingsbatteri Bad

Et blandingsbatteri der holder!

FM Mattsson 9000E II – En værdig udsmykning af dit badeværelse
Skal du have dig et nyt blandingsbatteri i dit badeværelse, er det værd at tage et kig på denne elegante vandhane fra FM Mattsson. Et miljøvenligt blandingsbatteri med stilrent design og funktionalitet i topklasse, er hvad du får med en 9000E II fra FM Mattsson. Hvad der især er bemærkelsesværdigt ved designet, er at enkelte elementer går igen, hvad enten der er tale om blandingsbatteri til badeværelset, køkkenet eller bruseren.

FMM 9000E II Blandingsbatteri Bad

Blød, Funktionel og Gigt-venlig
En af de ting vi især hører fra kunderne i den VVS-virksomhed jeg kører i til daglig er, at et FM Mattsson blandingsbatteri er rigtig behageligt og ”blødt” at anvende. Især kunder med svækkede håndled og gigt, taler positivt om FM Mattsson, da åbne/lukke funktionen er meget ergonomisk og let at bevæge. Det hænger rigtig godt sammen med, at flere af amaturene i FM Mattssons 9000E serie er godkendt af Rheumatism Association (Gigtforeningen). Heriblandt dette blandingsbatteri, 9000E II. Samtidig har 9000E serien det, som FM Mattsson kalder ”Koldstart”. Koldstart sikrer, at der ikke bruges unødvendigt varmt vand, når blandingsbatteriet åbnes i midteposition.

Frihed til at vælge
9000E II til badeværelset fås i to variationer. En udgave med bundventil og en udgave uden bundventil. Det synes vi er rigtig fornuftigt, da man ikke altid nødvendigvis har behov for at skifte bundventilen i sin håndvask. Samtidig giver det en hvis fleksibilitet, idet man kan vælge en helt anden bundventil i stedet for. F.eks. denne FMM bundventil med løft op. Eller denne FMM bundventil med push-down. Desuden findes der forskellige typer greb til FM Mattssons armaturer, som f.eks. ekstra lange handicap-venlige greb.

Nemt at montere – perfekt til gør-det-selv manden
Alle blandingsbatterier i 9000E II serien kommer med fleksible slanger og omløbere, hvilket gør monteringen nem og hurtig og så slipper man for bøvlet med de gammeldags kobberrør. Blandingsbatteriet er nemt at montere. Det placeres lige i vasken, en skive sættes nedenunder vasken på armaturets ene bolt, og møtrikken spændes. Omløberne på blandingsbatteriet er 3/8″, hvilket er det mest anvendte på nyere installationer.

Pris og kvalitet – et umage par
Selvom 9000E II er et blandingsbatteri i den højere ende af prislejet, skal der ikke være tvivl om, at dette er et fantastisk eksempel på når pris og kvalitet hænger sammen. FM Mattsson er så sikre på deres kvalitet at de giver 5 års tryk garanti på de fleste af deres armaturer og har du problemer med et blandingsbatteri, er kundeservicen helt i top! FM Mattsson går op i kunden og det er vigtigt for dem, at kunne give dig den fornødne viden, som du skal bruge for at vedligeholde deres produkter korrekt. Korrekt vedligeholdelse hjælper med at bevare produktets kvalitet og levetid. Derfor har de lavet denne Youtube kanal, med videoguides til, hvordan du vedligeholder dit FM Mattsson armatur.

[yasr_multiset setid=0]

[yasr_overall_rating size=”large”]

FMM 9000E II håndvaskarmatur med bundventil

Find her

FMM 9000E II håndvaskarmatur uden bundventil

Find her
By | 2017-06-27T16:05:50+00:00 februar 10th, 2015|FM Mattsson, Vi anbefaler|0 Comments

Leave A Comment