3D visualisering er en smukkere og mere realistisk fremvisning

//3D visualisering er en smukkere og mere realistisk fremvisning

På en flad skitse kan du få et groft overblik over hvad det fysisk projekt handler om. Med mindre du har en udpræget rummelig intelligens, fortæller en grov skitse dig ikke noget om det færdige projekt. Skitsen fortæller kun i grove træk hvad det handler om. Når skitsen bliver til en optegnet og korrekt målsat tegning, så får du et lidt bedre overblik over projektet, men du har stadig ingen fornemmelse af hvordan det sluttelige projekt ser ud. 3D visualisering giver dig det fulde overblik. 3d visualisering tillader dig at fornemme afstande både vertikalt og i højden. 3D visualisering kan tage højde for lys og skygge og mange andre detaljer, som den flade tegning ikke formår.

Fra skitse til færdig tegning

Skitsen er som regel første udkast af et projekt. Skitsen kan laves om og rettes til et uendeligt antal gange. Når skitsen har fået sin endelige form, er det tiden til at gå over til en rigtig tegning. En tegning kan laves i flere udgaver og derved give forskellige perspektiver. Farvelægning kan hjælpe gevaldigt på visualiseringen. Selv om en tegning kan laves i flere udgaver, fra forskellige synsvinkler, er den dog stadig bare en flad tegning, som kræver en god portion rummelig intelligens og fantasi, for at give et helt ægte indtryk af det færdige projekt.

Fra færdig tegning til 3D visualisering

3D visualisering kan alt det som skitsen og den fine tegning ikke formår. En 3D visualisering tager dig med helt ned til soklen af bygningen og helt op på tagterrassen og giver dig derved et helt realistisk overblik over hele projektet.

3D visualisering er en god ide til store projekter

3D visualisering kan sagtens laves på et haveskur på få kvadratmeter, med dobbelt port og vindue i gavlen, men det er ikke nødvendigt. Allerede i en skrevet beskrivelse, uden en skitse, kan de fleste mennesker godt forestille sig hvordan haveskuret kommer til at se ud.

Et boligkompleks, formet som en hestesko, i mange etager, med legeplads, skraldeområde, cykelskure, grillsteder og parkering i kælderen er meget mere komplekst og meget svært at forestille sig. Her er 3D visualisering oplagt. 3D visualisering giver overblik over lysindfald på forskellige tider af dagen og kan med stor sikkerhed afgøre hvordan hele bygningen skal placeres, for at give det bedste lysindfald til alle områder. Mange andre detaljer bliver afsløret i 3D visualisering, som slet ikke kommer med i en tegning.

Brugerne synes
[Total: 0 Gennemsnit: 0]
By | 2022-05-30T08:54:05+00:00 maj 30th, 2022|Viden om|0 Comments

Leave A Comment